Receptmegosztó.hu Ahol megtalálod a kedvenc receptedet...

Sertéskaraj

Sertéskaraj

Hozzávalók

Sertéskaraj
zsír
meleg víz

Elkészítés

A sertéskarajt megmossuk, besózzuk és 1-2 órát így hagyjuk állni. Pecsenyesütőbe tesszük, kis zsírt, kevés meleg vizet öntünk alá, fedő alatt pároljuk, míg majdnem puha, közben többször locsoljuk. Sütőbe tesszük és szép pirosra sütjük. Tálaláskor vékony szeletekre vágjuk, zsírját ráöntjük. Tök-, káposzta-, vagy zöldbabfőzelékkel tesszük az asztalra.

Jellemzők

Könnyű

ebédre

vacsorára

magyaros

Beküldő

Küldj be te is receptet!

Schiff Éva receptjeit itt találod!

Schiff Éva további receptjeiből

Ha tetszett Schiff Éva receptje, az alábbiakat is ő osztotta meg.

Küldj be te is receptet!